Tegye  Emlékezetessé  Élete  Legszebb  Pillanatait

IGÉNYES   ZONGORASZÓVAL

Farkas Sándor

okleveles zeneművész és tanár, bárzongorista

2003 -as és 2005 -ös Országos Bárzongorista Verseny győztese

Tegye  Emlékezetessé  Élete  Legszebb  Pillanatait

IGÉNYES   ZONGORASZÓVAL

BÁRZONGORISTA

‍rendelkezésére áll, ha igényes zenei szolgáltatást óhajt:

háttér zongoraszó,
‍ötórai tea-kávé,
‍családi esemény,‍
vállalati rendezvény,
‍baráti összejövetel.

 

Kimeríthetetlen, sokrétű műsorral‍ várom megtisztelő érdeklődését.

ITT A KÜLÖNLEGES ALKALOM!

 

Tervezze meg egyéni zenei összeállítását, a műveket feljátszom, elképzelését CD minőségben elkészítem egyetlen egy példányban.

ZENEOKTATÁS

Ha úgy érzi, zenei fejlődése zátonyra futott, ‍érdeklődése megcsappant, próbáljuk közösen próbáljuk megtalálni a kivezető utat…

Bárzongorista

Egy bárzongora semmivel sem különbözik a hagyományos zongorától. Míg egy koncertre egy előre meghirdetett műsorra szoktunk jegyet váltani, a bárzongora közelében csak úgy érdemes helyet foglalni, ha tudjuk mit is szeretnénk hallani, és itt a lényeg: a bárzongorista kötelessége kívánságainkat, kéréseinket teljesíteni!

Én a klasszikus értelemben vett, kisegítő eszközöket mellőző, helyben rögtönzött, élő muzsikát szolgáltató zongorista vagyok.

Egyik kedves ismerősöm jegyezte meg, „aha, most már értem, te egy olyan zongorista vagy, aki kapásból bármit el tudsz játszani, ezért vagy bárzongorista.” Kényszerhelyzetben a következőképpen válaszoltam: „bár zongorista lennék!”

Sajnálom, a külföldi vendégek nem tudják élvezni ezt kis szójáték-párbajt.

De komolyra fordítva a szót, a bárzongorázás, ha tetszik szórakoztató zongorázás, egy határokat nem ismerő zenei műfaj, ahol összefonódik a szakmai, jelen esetben pianisztikus készség, kreatív zenei gondolkodás, stílushű, mértéktartó ízlés és józan ész, hogy csak a legfontosabb pilléreket említsem.

Szerénység nélkül mondhatom – hatalmas repertoáromat a hallgatói igény, zenei ízlés és az évek kovácsolták: a komolyzenei gyöngyszemektől, operett, musical betétdalokon át, különféle népzenék, örökzöld világ- és magyar slágereken keresztül, a jazz-, modern popzenékig.

Minden egyes hallgató, látogató, vendég, apraja-nagyja fontos számomra. A legmegfelelőbbet – legjobbkor!

Kiváló közönségemmel könnyű különleges hangulatú estéket összehozni , talán ezekre a szép alkalmakra emlékeznek régi és új barátaim, amikor nap mint nap felkeresnek .

Számtalan szép helyen játszottam , csak a legfontosabb állomásokat említeném, a kávéházak székesegyháza Café New York, Royal Szálló Budapest; Velence, Amsterdam, Konstanz.

Nem az a lényeg hol és mit, hanem hogy HOGYAN?

Akárhol is játszom, az a hely az én kis Carnegie Hall-om, és nekem a világon a legfontosabb, itt a lehetőség, most kell bizonyítani!

Ha igényes zenei szolgáltatást szeretne: háttér zongoraszó, családi esemény, vállalati rendezvény, baráti összejövetel, ötórai tea-kávé, házibuli nálad és minden más jellegű parti, fellépési lehetőség elgondolása, elképzelése szerint,- kérem keressen bizalommal.


Kimeríthetetlen, sokrétű műsorral várom megtisztelő érdeklődését.


PARTNEREK:

 

Pin It on Pinterest

Share This